tisdag 10 december 2013

2013-12-10


Jag vet inte om Johan ens hann få av sig sina skor innan han snabbt plockade bort tvättmedel och torkade av tvättmaskinen när han la dit skötbädden vi köpt. Köptes på babyproffsen samtidigt då vi skulle hämta ut en gratis babybox. Sen blev det en snuttefilt också, med mumin (såklart). Våran stackars lilla donna kommer förmodligen hata mumin till sist. Hur som helst.. Hade först tänkt att ha ett skötbord inne i barnrummet, men insåg sedan att det är rätt smidigt att ha rinnande vatten till hands. Visst, man kan ha en skål med vatten på skötbordet, men det känns ändå hundra gånger smidigare att ha rinnande vatten precis bredvid skötbädden. Och vi har ju också fördelen att kunna ha en skötbädd på vår tvättmaskin, så det blir inget som tar extra plats i badrummet.

Vi hittade även lite kläder när vi gick i secondhand butikerna. En pyjamas med kaniner med mustasch, ett par randiga byxor, en muminbody, en kofta med en elefant och en rolling stones t-shirt. Alla dessa kläder för under 100 lappen sammanlagt. 90 kr för att vara exakt!



1 kommentar:

  1. Begagnat är super! Hitta klänningen till lillan på en super barn second hand som finns här! Måste komma hit och spana!

    SvaraRadera